Een professionele organisatie, dat merkt u aan alles

Voorbereiding

Voorafgaand aan elk project loopt Kesco het gehele project stap voor stap met u door. Tijdens deze voorbereiding denken wij al actief met u mee. Hoe ziet de infrastructuur eruit? Waar liggen de knelpunten? Wat zijn uw wensen? Geen detail zien we over het hoofd. Aan die praktische en uitvoerige aanpak merkt u dat u met professionals te maken heeft.

Uitvoering

Op de dag van het project zijn onze medewerkers ruim op tijd aanwezig op de locatie, zien er goed verzorgd uit, en wéten wat hen te doen staat die dag. Dit dankzij uitgebreide dagbriefing vanuit kantoor.

Nazorg

Kesco wil graag van u weten hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Als u tips of adviezen heeft om onze activiteiten nog beter op uw wensen te laten aansluiten, dan horen we het graag van u. Zodat we het een volgende keer nóg beter kunnen doen. Daarom nemen we na elke opdracht nogmaals kort contact met u op.
Kesco houdt ook na afloop van duidelijkheid. Daarom ontvangt u na afloop van elk project een duidelijke urenspecificatie. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.