Ervaren in verkeersregelaars & verkeersdiensten

Kesco is ontstaan vanuit de vraag naar een betrouwbare partner met betrekking tot verkeersregelaars en verkeersdiensten.
In de afgelopen jaren werkten wij voor tal van uiteenlopende opdrachtgevers in de wegenbouwsector, de overheid, de bouw, de evenementenbranche, de retail, congrescentra, restaurants, meubelboulevards en nog veel meer.

Om welke vraag het ook gaat: u heeft altijd de zekerheid dat u de béste mensen in huis heeft gehaald.

Kwaliteit

Kesco werkt uitsluitend met professionals die hun verantwoordelijkheden kennen en durven te nemen. Vakmannen die goed zijn getraind en die ook in het heetst van de strijd hun mannetje staan.

Tarieven

Professioneel én betaalbaar! Wij hanteren scherpe en betaalbare uurtarieven. Daarnaast wonen onze medewerkers door het hele land. Hierdoor worden reiskosten tot het minimum beperkt.

 

Representativiteit

Kesco begrijpt dat onze medewerkers niet alleen ons visitekaartje zijn, maar uiteindelijk ook dat van u. Daarom selecteren wij al in het begintraject op een representatief uiterlijk en voorkomen. Daarnaast zijn al onze medewerkers standaard uitgerust met een modern en herkenbaar uniform wat aan alle hedendaagse wetgeving voldoet.

Flexibiliteit

Soms heeft u op korte termijn inzet nodig. Of is er op het laatste moment nog extra afzetmateriaal nodig. Kwestie van even contact opnemen met Kesco en het wordt geregeld.

Opleiding

Potentiële kandidaten volgen een opleidingstraject.  Alle regels en moderne richtlijnen komen daarin aan de orde. Pas als een medewerker hiervoor is geslaagd en aan alle Kesco-kwaliteitsnormen voldoet, is hij klaar voor de praktijk.