Verkeersregelaars bij wegwerkzaamheden

Bij wegwerkzaamheden zijn verkeersregelaars meestal onmisbaar. Op de eerste plaats om alle verkeersdeelnemers zo min mogelijk overlast te laten ondervinden van de werkzaamheden. Daarnaast garanderen zij een veilige omgeving voor zowel de verkeersdeelnemers als ook voor de wegwerkers. Kesco heeft goed getrainde en gecertificeerde verkeersregelaars in dienst. Professionals die in de hectiek van de spits hun hoofd erbij houden. Die onder alle omstandigheden vriendelijk blijven, maar door hun uitstraling en gezag wél zorgen dat het verkeer hun aanwijzingen opvolgt.

Waarom verkeersregelaars bij wegwerkzaamheden?

  • Verkeersregelaars zijn veiliger.

    Onze verkeersregelaars zijn speciaal opgeleid om in uiteenlopende situaties het verkeer goed te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het beveiligen van in- en uitritten van een bouwplaats die direct aan een weg is gelegen. Of aan het begeleiden van auto's en vrachtwagens om de werkzaamheden heen. U zorgt voor een veilige situatie met de verkeersregelaars van Kesco.

  • Verkeersregelaars laten het verkeer beter doorstromen.

    Verkeerslichten plaatsen is niet altijd de oplossing. Vaak is de situatie te gecompliceerd. Bovendien is de verkeersstroom over de dag doorgaans niet gelijk verdeeld. Het gevolg van een tijdelijke VRI is meestal stagnatie in de doorstroming. Verkeersregelaars van Kesco zijn getraind om á la minuut te reageren op het verkeersaanbod.

  • Verkeersregelaars zijn flexibeler.

    Door het vorderen van de werkzaamheden zijn elke keer weer andere verkeersmaatregelen nodig. Verkeersregelaars spelen direct op deze veranderde situaties in.