Verkeersregelaars bij evenementen

Of u nu een klein of een groot evenement organiseert. Een sportwedstrijd, een concert, een festival of een bedrijfsopening. Verkeersregelaars zijn bij de meeste events een must. Met de verkeersregelaars van Kesco creëert u optimale bereikbaarheid en doorstroming rondom uw evenement.

Het verkeer regelen bij evenementen vraagt ervaring. Ervaring in het verkeer op de eerste plaats. Maar vooral ook ervaring in de omgang met publiek, zeker als het gaat om festivals en sportevenementen. Kesco is bekend bij elk type evenement waar honderden tot honderdduizenden bezoekers worden verwacht. Onder alle omstandigheden staan onze professionals klaar om de bereikbaarheid van de locatie te garanderen. En om bij vertrek een geordende verkeersstroom te waarborgen. Daarnaast kan elke bezoeker rekenen op een warm welkom dankzij onze gastvrije verkeersregelaars.

Naast verkeersregelaars ook complete coördinatie bij evenementen

Het inzetten van verkeersregelaars is één aspect. Maar Kesco kan meer. Kesco denkt desgewenst graag met u mee en kan u dankzij jarenlange ervaring adviseren rondom de te verwachte omvang van verkeersstromen, de benodigde parkeercapaciteit en de te nemen verkeers- en vervoersmaatregelen.  Kesco draagt zorg voor deze totale uitvoering en coördinatie. Zo heeft u nog maar één aanspreekpunt en kunt u zich volledig op het evenement zelf richten.